Referitor la proiectul județean de asistență umanitară pentru Ucraina, Camera de Comerț și Industrie Maramureș adresează mulțumiri mediului de afaceri. Pentru răspunsul la apelul organizației cu privire la acordarea de donații în sprijinul refugiaților și militarilor ucraineni.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș consideră că este important să fie oferită, în continuare, asistență umanitară: ”Organizația recomandă, în continuare, mediului de afaceri ca, în măsura disponibilității, să se implice în acțiuni care vin în sprijinul copiilor și familiilor refugiate, a cetățenilor ucraineni și a militarilor care luptă pentru țara lor”.

Instituția camerală s-a alăturat proiectului umanitar prin care Maramureșul sprijină Ucraina prin donații. ”Organizația a răspuns afirmativ parteneriatului lansat de Consiliul Județean Maramureș prin care ONG-urile, autoritățile publice, societatea civilă și mediul de afaceri își consolidează colaborarea și, sub semnul solidarității, își unesc forțele pentru a veni în sprijinul semenilor din Ucraina”, menționează sursa citată.

Mai multe despre Camera de Comerț și Industrie Maramureș, aici.

Sursă informații: Camera de Comerț și Industrie Maramureș. Sursă foto: Consiliul Județean Maramureș.

CITEȘTE ȘI:
Refugiații ucraineni care vor să stea o perioadă mai lungă în Maramureș pot solicita alocații pentru copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.