Campionatul Național de orientare în alergare, echipe, a avut loc în Polovragi (Gorj). La start s-au prezentat aproape 300 de participanți de la 22 de cluburi de profil din România. O competiție cu ”trasee ce au conținut secțiuni variate, de la secțiuni de alergare mai simple, până la cele foarte tehnice și dificile”, menționează Istvan Sebestyen – director CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

Cu patru echipe s-a prezentat clubul băimărean la startul Campionatului Național, trei dintre ele urcând pe podium. Echipa de seniori, formată din Cătălin Vădean și Alexandru Biro, a câștgat locul III. Pe poziția secundă s-a clasat echipa de tineret, alcătuită din George Petreuș și Luca Lenard. Darius Hurgoi și Noah Șolobot au format echipe de copii, care a câștigat bronz. Sportivii sunt antrenați de Lucia Pop si Istvan Sebestyen.

În 19 mai, CS Știința Electro Sistem Baia Mare organizează Cupa Electro Sistem la orientare în alergare. Concursul se va desfășura pe harta Dumbrăvița, cu primul start la ora 11.00.

Sursă: Istvan Sebestyen

CITEȘTE ȘI:
Orientare pe schiuri | Anul 2024 începe cu 13 medalii pentru CS Știința Electro Sistem Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.