În 15 iunie, în Pitești, are loc parada moto ”Hai să ne facem auziți”. Un eveniment care se dorește a stabili recordul pentru cea mai mare paradă moto din lume, după cum anunță organizatorii.

Dar dincolo de asta, „Hai să ne facem auziți” înseamnă mai mult: ”Nu este doar un eveniment moto, ci și un demers de responsabilitate socială, care urmărește să aducă în atenție nevoia de siguranță și respect reciproc în trafic. Este un strigăt puternic pentru conștientizarea prezenței motocicliștilor în trafic. Numărul accidentelor în care sunt implicați motocicliști este alarmant, iar parada este o oportunitate de a sublinia dreptul acestora de a circula în siguranță și de a le atrage atenția tuturor participanților la trafic asupra prezenței lor pe drumurile publice”, se arată în prezentare.

Destinația finală pentru paradă este festivalul ”CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024”. Adică multe ore de distracție, muzică bună, zonă de camping, concursuri și premii. Festivalul unde muzica se împletește cu adrenalina are loc în 14 și 15 iunie, pe platoul Făget, Mioveni.

Înscrieri pentru paradă, aici.

Sursă: CFMOTO DAY

CITEȘTE ȘI:
În Baia Mare are loc întâlnirea internațională a ”broscuțelor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.