Peste 150 de organizații s-au înscris în competiția care a dus la stabilirea campionilor din educație în cadrul Galei Dezvoltării Durabile. Din Baia Sprie, Liceul Tehnologic de Transporturi Auto a primit o mențiune pentru proiectul Talerele Medio Monte.

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă a lansat un amplu program de conștientizare privind cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă înscrise în Agenda 2030. Acesta se întinde pe durata a șapte ani. Va premia în fiecare an campionii câte unui domeniu, într-o Gală a Dezvoltării Durabile. Anul 2021 a fost dedicat Educației. Mai precis Obiectivului 4 – Educație de calitate (garantarea unei educații de calitate și promovarea oportunităților de învățare de-a lungul vieții pentru toți).

În cadrul Galei Dezvoltării Durabile, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României a premiat cinci organizații. Acestea s-au distins prin activitatea lor din ultimii trei ani în domeniul educației pentru dezvoltare durabilă. Campionii au fost selectați în urma unei competiții la care s-au înscris peste 150 de organizații. Dintre acestea 132 au fost considerate eligibile și au intrat în jurizare. Au fost evidențiate și alte șapte organizații cu proiecte remarcabile. Acestea au primit mențiuni. Printre acestea se numără și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto din Baia Sprie. Liceul din Maramureș a primit mențiune în cadrul categoriei ”Pe hartă”, cu proiectul Talerele Medio Monte.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă

 

CITEȘTE ȘI:
Descoperă comori în Baia Sprie, grație aplicației Questo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.