Green Impact Baia Sprie a creat traseul ”Talerele Medio Monte” pe care l-a lansat recent în aplicația Questo.

Te-ai gândit la Baia Sprie vreodată ca la un decor pentru un traseu de parcurs în căutare de comori? Cei de la Green Impact au făcut-o! ”Orașul este plin de comori ascunse, de la clădiri, monumente și lăcașe de cult, cu indicii, provocări, hărți și poze, iar tu va trebui să le descoperi. Practic, va trebui să cauți și să găsești clădiri, monumente și multe altele”, spun creatorii traseului.

”Talerele Medio Monte” are 3 km și durează 71 de minute, punctul de pornire fiind Centrul Vechi. ”Traseul nostru pune Baia Sprie pe harta aplicației Questo, astfel încât orice turist care ne va vizita orașul poate descoperi comori locale într-un mod inedit!”, anunță tinerii de la clubul Green Impact.

Acest proiect a început în luna mai: ”Ne-am documentat, am mers pe teren, am creat, iar la final am testat pentru ca tu să ai cea mai interesantă și palpitantă experiență”. A fost lansat spre testare în cadrul aplicației Questo în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului 2020.

🔍 Cum poți să descoperi traseul prin Baia Sprie? ”Tot ce trebuie să faci este să îți descarci aplicația Questo, selectezi <<Talerele Medio Monte>> și te bucuri de o experiență de neuitat. Vei descoperi o mulțime de comori locale cu povești interesante. După ce ai încercat traseul nostru nu uita să ne lași un feedback. Ne dorim foarte mult să avem un Questo cât mai reușit”, spun cei de la Green Impact.

”Noi am descoperit partea interesantă a orașului și vrem să ți-o arătăm și ție. Ești gata?”

Questo este un joc de explorare, oferind tururi de tip misiune pe care le poți juca. Aplicația a primit premiul Best Travel App în competiția eTravel Awards 2017 și a fost premiată de Booking.com, în 2018, pentru impactul social creat. 

Sursă informații și foto: Green Impact Baia Sprie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.