Începutul de an aduce concerte frumoase în Baia Mare. Printre altele îi vom vedea la lucru pe cei de la Altar, Figure of Punk, Gothic Romania sau pe cei de la Rebel Yel Billy Idol Tribute Band – singura trupă tribut Billy Idol din România. Rockerii promit un show de zile mari la RockWave Tavern din Baia Mare.

„Evenimentul din Baia Mare dă startul sezonului de iarnă – primăvară 2024 cum nu se poate mai bine, având în vedere că avem mulți prieteni în zonă, așa că mobilizarea noastră va fi dublă, pentru că vrem să ne respectăm publicul și muzica pe care o aducem. Va fi un show de circa două ore, din care nu vor lipsi hiturile consacrate Billy Idol, dar nici piese mai puțin cunoscute, dar interesante și catchy – trecând de la punk și metale, până la balade și pasaje instrumentale.

Cât despre 2024, avem o serie de evenimente de warm-up în cursul lunilor februarie – martie – aprilie, în ideea pregătirii sezonului de vară-toamnă: festivaluri, întruniri moto și diverse eventuri private. Ne propunem să vizităm atât locuri prin care am mai fost, cât și locații noi, unde să descoperim și redescoperim public pasionat de muzică și dinamica domnului Billy Idol. See you on the Rebel Side, pe 17 februarie!”, a declarat Perde Ferencz.

Concerte RockWave Tavern Baia Mare

10 februarie – Treasondom & VomitingRot ‼️
16 februarie – ALTAR Romania
17 februarie – Rebel Yell Billy Idol Tribute Band
24 februarie – The Speakers
08 martie – Figure Of Funk – Party „Ziua Femeii”
09 martie – Mors Silens (HU) & Irdorath (AT)
15 martie – Symphress
23 martie – iarba Fiarelor
06 aprilie – CiviC RebelS
12 aprilie – Gothic Romania
20 aprilie – Dublu Click
18 mai – Achelous

Dragoș HOJDA

CITEȘTE ȘI:
Alexandru Andrieș, concert în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.