Campania preventiv-educativă ”Vacanţă în siguranță”, derulată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș, a ajuns ieri la Colegiul de Arte și la Școala Gimnazială ”George Coșbuc” din Baia Mare, în mijlocul copiilor aflaţi în tabăra de baschet organizată de WildCats Baia Mare.

Jandarmii au vorbit despre rolul şi misiunile Jandarmeriei Române, au prezentat o parte din dotarea specifică, au abordat teme privind prevenirea violenţei, protecția în meniul online, reguli minime de autoprotecţie. ”Disciplina nu se manifestă doar în interiorul arenei sportive, iar un comportament civilizat, bazat pe respect reciproc contribuie la prevenirea producerii unor incidente nedorite”, a fost unul din mesajele jandarmilor.

Tinerii sportivi au ascultat cu atenție recomandările jandarmilor, dar de atenția cea mai mare s-a bucurat Rei, câinele de serviciu, un frumos exemplar din rasa ciobănesc german care merge în misiuni de șapte ani şi este un partener de nădejde pentru plutonierul major Timar Daniel.

La activitate au participat peste 180 de copii.

Campania preventiv-educativă ”Vacanţa în siguranţă” va continua pe toată perioada vacanţei de vară, în cadrul acesteia vor avea loc întâlniri atât cu elevi din Maramureș, cât şi cu cei aflați în tabere organizate în Maramureş.

Sursă informații și foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.