Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând de azi, se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică, la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației actuale.

”Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util, de către serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituției Prefectului și cu sprijinul mass-media centrale și locale. Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare și/sau de încetare a situației de urgență, la nivel național”, se arată în comunicatul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Reamintim că – până în 31 martie – activitățile specifice de înmatriculare și preschimbare a permiselor de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi făcute aici, secțiunea Programări online.

”De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerării la ghișee și dezinfectarea zonelor/spațiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la ora 19.00”, se mai arată în comunicat.

Sursă informații: Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor

Sursă foto: Facebook / Institutia Prefectului – Judetul Maramures

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.