În perioada 28 iulie – 1 august are loc Festivalul Internațional de Carte Litera.ro, ”un regal de evenimente editoriale, dezbateri, întâlniri, lansări de carte și interviuri online cu cei mai în vogă scriitori ai momentului”, după cum se arată pe pagina evenimentului.

”Ne bucurăm să anunțăm organizarea primului Festival Internațional de Carte pe litera.ro, cu participarea unui număr impresionant de autori deopotrivă străini și români, cu reduceri foarte bune, cărți cu autograf și, nu în ultimul rând, câte un bestseller cadou semnat de marele Javier Marías. În cele cinci zile de festival estimăm peste 50.000 de participanți, pasionați de lectură și de evenimente culturale de calitate”, spune Dan Vidrașcu, director general Editura Litera.

În cele cinci zile de festival, pe litera.ro cititorii pot găsi atât cărțile autorilor invitați, cât și alte titluri din oferta editorială la prețuri foarte bune, cu reduceri de până la 70%. În plus, fiecare comandă de peste 149 lei vine la pachet cu transport gratuit și, cadou, bestsellerul din colecția Clasici contemporani ”Inimă atât de albă” de Javier Marías.

📚 Programul complet al primei ediții a Festivalului Internațional de Carte este disponibil aici.

Sursă informații și foto: litera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.