A apărut ”Istoria Maramureșului”. Un manual pentru liceeni. Va fi distribuit în liceele județului, în biblioteci și în centrele de documentare și informare, anunță Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

”Manualul de istorie a Maramureșului pe care-l punem azi la dispoziția liceenilor, și nu numai, încheie ciclul de activități gândite și realizate în cadrul proiectului cultural-educativ «Din istoria Maramureșului», derulat de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș”, menționează reprezentanții Inspectoratului Școlar.

Autorii manualului pentru liceeni sunt Marius Voinaghi (coordonator), Livia Ardelean, Anca Costin Hendea, Florin Dragoste, Klara Gușeth și Teofil Ivanciuc.

Manualul este avizat de Ministerul Educației și va fi distribuit în toate colegiile și liceele din județ, în biblioteci și centrele de documentare și informare.

”Istoria Maramureșului” a apărut la Editura Valea Verde din Sighetu Marmației.

Sursă informații și foto: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș

 

CITEȘTE ȘI:
Patru auxiliare școlare de matematică avizate de Ministerul Educației, coautor din Baia Mare

2 COMENTARII

    • Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Maramureș au precizat că manualul a fost distribuit în unitățile de învățământ din județ și că deocamdată nu este pus în vânzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.