Asociația pentru Dialog și Valori Universale organizează concursul de eseuri ”Arta de a trăi împreună”, ediția a II-a. Înscrieri până în 4 februarie.

”Prin intermediul acestui concurs, ne dorim ca tinerii să-și exprime ideile despre frumusețea diferențelor dintre noi, diferențe care ne fac unici și ne ajută să conviețuim într-un mod armonios”, spun reprezentanții Asociației pentru Dialog și Valori Universale.

Pot participa la concurs elevi de liceu (clasele IX-XII) și studenți (licență, master, doctorat) din oricare universități acreditate din România sau dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Fiecare candidat poate trimite o singură lucrare. Înscrierea și trimiterea eseurilor se fac la adresa de e-mail info@advu.ro.

În 21 februarie vor fi anunțate rezultatele și vor fi premiați câștigătorii. Se vor acorda în total șase premii în bani, trei pentru categoria liceu, trei pentru categoria universitate. Un premiu în cuantum de 7O0 lei pentru locul I, un premiu în cuantum de 500 lei pentru locul al II-lea și un premiu în cuantum de 300 lei pentru locul al III-lea. Se vor acorda și două mențiuni în valoare 100 de lei. De asemenea, cele mai valoroasă lucrări selectate de juriu vor fi editate, publicate, mediatizate.

Toate detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Asociația pentru Dialog și Valori Universale

 

CITEȘTE ȘI:
Tinerii din medii defavorizate, sprijiniți să obțină permisul de conducere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.