”Știai că în ultimii 50 de ani am pierdut 60% din totalul populațiilor de specii sălbatice terestre și 83% din cel al speciilor acvatice, la nivel global? În prezent, în medie, 25% din speciile de pe glob sunt amenințate cu dispariția”, este mesajul lansat de World Wildlife Fund România.

Lupul, totemul străvechi al dacilor; ursul, animalul-legendă al României; râsul, felina emblematică a Carpaților și panda, specia reprezentativă a WWF, toate au nevoie de ajutorul tău.

Adoptă simbolic, prin donație, una dintre speciile de mai sus și ca simbol al adopției vei primi o jucărie de pluş alături de un certificat de prieten al naturii. De asemenea, poţi face adopția în numele cuiva drag și dăruiești dublu: un pluș persoanei iubite și speranță vieții sălbatice!

Detaliile sunt disponibile aici.

”Ne propunem să oprim degradarea Planetei, protejând biodiversitata – toate speciile si ecosistemele care fac Pâmântul locuibil pentru oameni”, spun cei de la WWF. La nivel internațional, WWF lucrează în peste 100 de țări pentru conservarea naturii, în beneficiul oamenilor. Din 2006 și până azi, WWF România lucrează împreună cu localnici și autorități pentru a proteja apele, pădurile și speciile sălbatice din România.

Sursă informații și foto: WWF România

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.