A scăpat boii-n miriște tenismenul rus Karen Khachanov (locul 17 ATP) în meciul cu britanicul Daniel Evans din sferturile de finală ale turneului de la Antwerp. După o fază din setul doi în care a pierdut punctul, s-a făcut foc și pară pe arbitru, s-a supărat și pe fileu, căruia, în pauza care a urmat, i-a tras un șut, deși împletitura de ațe n-avea nicio vină. Bașca a pocnit și scaunul arbitrului cu racheta, arbitru pe care îl și întrebase dacă nu e cumva beat fiindcă n-ar fi văzut o minge în aut. Bine că n-a mai durat prea mult meciul, că altfel cine știe ce mai distrugea nervosul pe-acolo. (Tiberiu Sabo)

Sursa foto: itennis.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.