Pentru călătoria cu trenul în Europa, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass care în această lună vine cu o nouă reducere de 10%. Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 31 decembrie 2019, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până în 30 martie 2020 – se arată într-un comunicat al CFR Călători.

”Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoțiți de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse”, explică reprezentanții companiei feroviare.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinâd cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene (Interrail Global Pass) sau doar într-o ţară la alegere (Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.

Detalii despre tarife şi alte informaţii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic Internaţional/Interrail şi pe http://www.interrail.eu/.

Biletele Interrail pot fi cumpărate de la casele de bilete aflate în staţiile şi agenţile CFR Călători care emit bilete de tren în trafic internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.