Pentru călătoria cu trenul în Europa, CFR Călători vine cu o recomandare – oferta Interrail Pass, care aduce reduceri de 20% în perioada 1-31 martie 2021 pentru ambele variante: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass. Ofertele promoţionale cu reducere sunt puse în vânzare până la data de 31 martie, având prima zi de valabilitate în perioada 1 martie – 30 iunie 2021.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători – copii, adulţi, seniori – pentru a explora continentul european. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoțiți de un adult), iar adulții și vârstnicii au parte de tarife reduse.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinând cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de ţări europene sau doar într-o ţară la alegere, în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Totodată, pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 20% reducere pot fi restituite sau schimbate similar pass-urilor disponibile cu tarif întreg.

Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional.

Sursa: CFR Călători

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.