Cu prilejul deschiderii porților virtuale ale Târgului de Turism al României, ediția 2021, cei de la Consiliul Județean Maramureș nu doar au lansat invitația iubitorilor de călătorii să poposească în Maramureș – ”frumos, autentic și surprinzător la fiecare pas!” -, dar au lansat și noul site www.visitmaramures.ro. Motiv pentru care, mărturisesc ei în stil neaoș: ”Nu ne-am da p-un jeb de cuie!”

Prin intermediul noului site, vizitatorul este poftit să călătorească virtual prin ”țara celor patru țări” (a Codrului, a Chioarului, a Maramureșului și a Lăpușului). 12 motive sunt oferite pentru a vizita Maramureșul, ”țară veche, cu oameni fără pereche”. Printre ele, peisajele la superlativ, oamenii și omenia, bisericile vechi din lemn. O listă de argumente care pledează în favoarea unei vacanțe în Maramureș de pe care nu lipsește, firește, horinca. Un argument însoțit, însă, înțelept și de o avertizare: ”după o înghiţitură-două «picioarele ţi se înmoaie ca pământul după ploaie»!”

O incursiune în profilul gastronomic al Maramureșului, o provocare de a descoperi anotimpurile culturale ale județului, o plimbare prin Parcul Național Rodna sau prin rezervația Cheile Lăpușului vin să întregească imaginea unui Maramureș de poveste.

Vizitați aici standul Maramureșului de la Târgul de Turism al României, ediția 2021.
Descoperiți noul site de promovare a Maramureșului aici.

Sursă informații și foto: Visit Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Târgul de Turism al României | ”Pregătiți-vă bagajele! Maramureșul vă așteaptă!”
Cât îi Maramureșu’ | Dacă vei fi întrebat ”Da-ți-oi vro doi pumni?”, nu fugi: vei fi omenit!
Cât îi Maramureșu’ | Un muzeu unicat, adăpostit de ”cea mai veche construcție de lemn de pe Valea Izei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.