În cadrul unei campanii naționale, se caută destinația anului 2021 din România. Frumoasa destinație Eco Maramureș (Mara – Cosău – Creasta Cocoșului) ar fi o posibilă variantă…

”Am descoperit că România este o țară frumoasă. Că România are extrem de multe locuri incredibil de frumoase. Că România are o grămadă de diamante ascunse și necunoscute, de sate pitorești, de orașe plăcute, de munți, de văi, de dealuri, de câmpii, de câmpuri de lavandă, de lacuri albastre, de drumuri șerpuite de care nici măcar nu ați auzit”, consideră organizatorii campaniei ”Destinația anului”.

O campanie care promovează cele mai frumoase regiuni ale României și care a debutat anul trecut. Destinația anului 2020, desemnată de 9 bloggeri de travel, a fost Țara Făgărașului.

”Eco Maramureș a devenit în ultimul an o destinație favorită de vacanță! Haideți să o facem destinația anului!”, spun reprezentanții Eco Maramureș, care vă invită să susțineți destinația Eco Maramureș aici. Etapa de nominalizări are loc până în 4 iunie, după care cele mai propuse șase destinații vor intra în finala pentru titlul de ”destinația anului 2021” în România.

Mai multe despre destinația ecoturistică Mara – Cosău – Creasta Cocoșului descoperi aici.
Informații suplimentare despre campania ”Destinația anului” sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Eco Maramureș

CITEȘTE ȘI:
De Ziua Mondială a Mediului, Muzeul Județean de Mineralogie vă invită la… drumeție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.