Pentru cei care doresc să călătorească în Europa cu trenul, la preţuri accesibile, CFR Călători pune în vânzare şi în acest an oferta de călătorie tip abonament Interrail Pass, arată compania feroviară.

”Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora diverse ţări din Europa, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (maximum doi copii însotiţi de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse”, detaliază reprezentanții CFR.

Călătorii pot opta pentru una din cele două variante ale Pass-ului Interrail:
– Interrail Global Pass pentru călătoria în 33 de ţări europene;
– Interrail One Country Pass pentru călătoria în una din ţările din Europa.
În plus, varianta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.
Detalii despre tarife şi alte informaţii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea Trafic Internaţional / Interrail şi pe http://www.interrail.eu/.
Oferta Interrail Pass este vândută la casele de bilete din staţii şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Legat de circulaţia trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021 3145528 (trafic internaţional Gara de Nord Bucureşti).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.