Românii care merg în stațiunile romanești de la Marea Neagră începând de astăzi până pe 20 iunie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 40 de lei pe noapte, prin programul „Litoralul pentru toți”, a anunțat Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

“Continuăm tradiția instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanță la malul mării la tarife mult reduse. În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menținem aceleași tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităților de cazare participante”, afirmă Dragoș Răducan,  prim vicepreședintele executiv al FPTR.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru toți” sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon.

Programul ”Litoralul pentru toți” se află la ediția cu numărul 38 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

La fel ca în anii trecuți, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu le-au consumat încă. Lista hotelurilor incluse în programul ”Litoralul pentru toți” o găsiți aici. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism.

Sursă informații: FPTR. Foto: pixabay.com / Messan Edoh

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.