„Vocea ta” este numele noului single pe care JO îl lansează la final de primăvară, o baladă emoționantă despre iubire și despărțire. „«Vocea ta» este o piesă personală, sensibilă. Cred că cele două lucruri care îți lipsesc și nu sunt palpabile când persoana iubită nu mai e lângă tine sunt iubirea și «vocea»”, spune JO.

„Am scris această piesă alături de Juno, după mai mult de 4 luni în care nu ne mai văzuserăm. Ne-au copleșit sentimentele și de aici atâta greutate, sinceritate și vulnerabilitate în piesă. Prima strofă face referire la «Caută-mă», prima noastră colaborare: «Cândva era cântecul nostru care vorbea despre tot ce aveam / Ne promitea că ne-am găsit pe viață, dar încă ne «căutam». Alături de noi au scris și Șerban Cazan și Giulia, cea mai bună prietenă a mea”, povestește JO.

O coproducție Cat Music și HaHaHa Production, single-ul este compus de artistă alături de Alexandru Stancu, Giuliana Damian, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, iar videoclipul este regizat de către SAN.

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România, ce ajunge de fiecare dată la inimile fanilor prin piesele pe care le lansează. În ultimul an artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu hituri precum „Lacrimile”, „Noapte polară”, „126” și „Adio”, single lansat de ziua ei. În noiembrie, JO a lansat „Iubirea mea”, o piesă ce are la bază tot o poveste de dragoste. Recent, artista a lansat, împreună cu Juno, „Mă mai ia”.

Piesa ”Vocea ta” o puteți asculta aici.

Sursă informații și foto: HaHaHa Production

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.