Piesa cu care România va fi reprezentată la Eurovision, interpretată de Roxen, a depăşit 2,2 milioane de vizualizări pe canalele oficiale Youtube ale Eurovision Song Contest și Roxen.

Potrivit tvr.ro, videoclipul piesei „Amnesia” este unul dintre cele mai urmărite pe canalul concursului internațional, cu aproape 1,4 milioane de vizualizări. Piesa are peste 850.000 de vizualizări şi pe canalul de Youtube al tinerei artiste, depăşind, cumulat, 2,2 milioane de afişări și adunând, pe cele două conturi, peste 60.000 de aprecieri.

”Sunt fericită de fiecare dată când văd că piesele mele sunt primite bine de public și apreciate de un număr atât de mare de oameni. Mai ales acum, când vine vorba despre piesa pe care o voi cânta pe scena Eurovision”, a mărturisit Roxen pentru televiziunea națională.

Artista a început repetițiile pentru show-ul României pe scena din Rotterdam și a înregistrat piesa „Amnesia” live-on-tape. Acest tip de înregistrare este o premieră în istoria concursului și a fost solicitată tuturor artiștilor participanți, pentru realizarea show-ului în eventualitatea în care unii dintre ei nu vor putea călători în Țările de Jos din cauza unor restricții impuse de pandemie.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului participă, alături de România, alte 40 de țări. Atât semifinalele, cât şi finala vor fi transmise live pe TVR.

Videoclipul piesei lui Roxen, ”Amnesia”, care va reprezenta România la Eurovision, îl puteți vedea aici.

Sursă informații: tvr.ro. Sursa foto: tvr.ro / Bogdan Petrice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.