Cătălin Priscorniţă şi Albert Deak, echipajul clujean care a parcurs vestitul traseu Budapesta – Bamako, lansează, oficial, documentarul „Transilvania 4 Sierra Leone”, care va putea fi vizionat aici, până la sfârşitul acestei luni.

Traseul parcurs în perioada ianuarie – februarie 2020 este încununarea proiectului caritabil „De la copil la copil”, care a avut scopul de a aduce mai aproape două continente prin dăruirea unei şanse la o educaţie normală copiilor africani. Astfel, peste 5000 de ghiozdane pline cu rechizite, provenite din donaţiile familiilor din toată Transilvania, au ajuns în Africa.

Documentarul „Transilvania 4 Sierra Leone” reprezintă rezultatul a sute de ore de filmări.

„A fost unele din cele mai dure trasee de off-road din lume, prin sălbaticele peisaje unice din Africa de Vest, pline de neprevăzut şi aventură. Cursa ne-a solicitat din plin spiritul de echipă şi cooperare, inventivitatea, cunoştinţele tehnice şi de navigaţie, spiritul de organizare şi rezistenţa la provocări, iar traseul ne-a răsplătit cu peisaje extrem de variate, frumuseţi naturale unice şi colţuri de lume puţin explorate”, a spus Cătălin Priscorniţă.

Linia de finish a cursei a fost marcată bucuria unui ţel atins şi de zâmbetele copiilor din Sierra Leone. Pentru această acţiune, echipa a primit distincţia de caritate Mother Theresa Award.

Sursa: transilvania4sierraleone.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.