Chitaristul Brian May şi bateristul Roger Taylor, membri fondatori ai trupei Queen, împreună cu solistul Adam Lambert, au lansat o versiune nouă a piesei ”We Are The Champions”, adaptată realității actuale.

Versurile celebrei piese au fost discret modificate pentru a aduce un omagiu cadrelor medicale implicate în combaterea pandemiei. Astfel piesa ”We are the Champions”, lansată în 1977, a devenit în 2020 ”You are the Champions”.

Această variantă de… izolare a melodiei ”We are the Champions” a fost înregistrată cu telefonul mobil, în urma unei colaborări via Instagram între Londra, Cornwall și Los Angeles, după cum se menționează pe canalul oficial de YouTube al trupei Queen.

Încasările strânse în urma relansării acestui hit vor fi orientate spre organizații umanitare angrenate în lupta contra COVID-19 în cadrul unei campanii a Organizației Mondiale a Sănătății.

”We are the Champions” a fost scrisă de Freddie Mercury și inclusă pe albumul ”News of the World” al trupei Queen. A avut un succes imediat, ocupând locul 2 în UK Singles Chart și locul 4 în Billboard Hot 100 în SUA. În 2009, “We Are the Champions” a fost introdus în Grammy Hall of Fame, după ce – în 2005 – fusese votat cântecul preferat într-un sondaj organizat de Sony Ericsson. În 2011, conform wikipedia.org, o echipă de cercetători a declarat “We Are the Champions” ca fiind piesa cu cea mai mare priză la public din istoria muzicii.

🎸Vizionați ”You are the Champions” aici.

Sursă informații și foto: YouTube/Queen Official (foto – captură video). Sursă video: Facebook/Queen Official.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.