Se tot zice despre fotbaliști că nu prea au ei vreme de buchisit și că la capitolul școală trec ca gâsca prin apă. Ei bine, lucrurile par să nu stea chiar așa. Cel puțin nu la modul general.

Mijlocașul Ștefan Pănoiu, cu prezențe în naționalele de juniori ale României și care acum joacă la Rapid, a obținut media 10 la bacalaureat. Iar să obții media maximă la examenul maturității nu e chiar de ici, de colo. A dat examene la limba română, matematică și chimie.

“Am muncit mult, e o realizare importantă pentru mine să iau 10 la toate cele trei materii. În primul rând sunt fericit că pot demonstra ceva prin rezultatele acestea, să distrug puțin stereotipul acesta că fotbaliștii sunt mai puțin inteligenți. Sper ca mai mulți copii să aleagă să facă și școală, și fotbal în același timp. După fiecare antrenament, meci, mă duceam, învățam, lucram la mate, chimie, ce aveam nevoie”, a povestit Ștefan Pănoiu.

Mesajul lui este unul care chiar e de luat în seamă. Poți, iată, să fii și junior de echipă națională și să fii și foarte bun la școală. E o pildă că se poate, iar de exemple frumoase avem oricând nevoie.

Sursă informații și foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.