Este considerată una dintre cele mai valoroase interprete de muzică populară, iar repertoriul său format din cântece populare autentice impune respect. E vorba de Laura Lavric, invitata emisiunii ”Rețeaua de idoli” de duminică, 25 aprilie, de la ora 18:00, la TVR 2.

”Nu mă abat niciodată de la opinci şi de la baticul de pe cap”, a mărturisit Laura Lavric. A vorbit, în cadrul emisiunii, inclusiv despre cele mai sensibile momente din viața ei de om și artist.

„Laura Lavric, una dintre cele mai iubite soliste din România, și-a deschis sufletul cu o franchețe care, într-un fel, m-a luat pe nepregătite. Deși o știu de foarte mult timp și am auzit-o de multe ori povestind, sunt episoade din viața ei pe care nu le-am auzit niciodată. Este prima oară când ascult relatată prima ei experiență americană, când a ajuns la New York într-un miez de noapte, fără ca cineva să o aștepte la aeroport, fără posibilitatea de a suna puținii români pe care îi știa și fără să știe cum să comunice în engleză”, a povestit realizatoarea emisiunii, Irina Păcurariu.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.