Smiley a lansat, vineri, prima sa piesa din 2021, alaturi de Killa Fonic, ”Lasă inima să zbiere!”, o piesă despre intimitate, eliberare și tăcerea din relații, care se va regăsi pe noul său album, al cincilea din cariera sa artistică, ce se anunță a fi surprinzator ca stil, colaborări și imagine.

”Urmează câteva lansări neașteptate, pregătesc un album nebun, urban, cu sound actual, dance, de stradă. Nu este ceva nou pentru muzica și istoria mea, însă este cumva surprinzător în acest moment al vieții mele și este o completare de atitudine, revoltă și libertate a zonei romantice în care am așezat muzica mea în ultima perioadă”, a spus Smiley despre noul său proiect muzical.

„Lasă inima să zbiere” vorbește pe două voci complementare despre tăcerea necesară într-o relație pentru a lăsa iubirea să vorbească pe limba ei. Colaborarea muzicală dintre Smiley și Killa Fonic a pornit de la compatibilitatea lor artistică, în ciuda antitezei în care îi plasează o parte din public, și de la aprecierea pe care fondatorul și producătorul HaHaHa Production o are pentru acesta: „Killa mi se pare o voce puternică a generației lui, a noului curent hip-hop din România și pariam că va ajunge să aibă ceva de spus acum multă vreme, când l-am auzit prima dată pe primul album al lui Doc. Mi se pare talentat, creativ, curajos și încăpățânat să facă lucrurile după cum simte, chiar dacă le împinge la extrem. Deși arătăm și suntem percepuți diferit, chiar avem multe în comun și ne preocupă mereu să gasim what’s next, what’s new”, povestește Smiley despre intersecția artistică neașteptată, dar justificată din „Lasă inima să zbiere”.

„Toți știu că Smiley este extrem de strict în a-și selecta artiștii cu care colaborează. Dacă nu mă înșel, ne poți număra pe 5 degete și îmi rezerv locul degetului mijlociu pentru că mă simt șmecher că am făcut așa piesă cu Smiley. Iar chimia dintre noi e puternică; suntem foarte periculoși împreună”, a spus, la rândul său, Killa Fonic.

Piesa o puteți asculta aici.

Sursa: HaHaHa Production

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.