Mai sunt doar câteva zile până când Roxen va reprezenta România pe scena Eurovision. Nu întâmplător, Irina Păcurariu a invitat în emisiunea sa „Reţeaua de idoli”, care va fi difuzată mâine, pe TVR 2, o artistă specială, care a participat concursul muzical internațional: băimăreanca Paula Seling.

Despre frumoasa și talentata interpretă se știe că se numără printre cele mai bune voci feminine din România, iar timbrul său special a fost premiat, de-a lungul anilor, cu numeroase trofee. Pasiunea sa cea mare rămâne însă Eurovision, unde a urcat pe podium de două ori: în 2010, pentru piesa „Playing with Fire“, cântată împreună cu Ovi, şi în 2014, când a fost votată cea mai frumoasă concurentă din competiţie.

Duminică, de la ora 18:00, Paula Seling vine la „Rețeaua de idoli” pentru a  vorbi despre destin, alegeri, pasiuni, proiecte și mai ales despre Eurovision, de la etapa naţională până la finala internaţională. Ce spun străinii despre România? Cum să te ferești de hateri? În ce constă o pregătire serioasă înainte de a urca pe scenă? Sunt câteva dintre întrebările la care veți afla răspunsuri duminică.

„Am participat de șapte ori la selecția națională Eurovision. Prima data a fost în 1998, cu piesa Te iubesc, scrisă de Marius Țeicu. Am cântat alături de formația Talisman, care pe atunci era în vogă. Am prins gustul și apoi am tot încercat… Am participat și alături de Provincialii, cu o melodie scrisă de domnul Cârcotă. Mi s-a părut normal să răspund pozitiv propunerii de a mă înscrie la selecția națională. În 2009, am fost în juriul de la Cerbul de Aur și l-am observat pe domnul Ovi (Ovidiu Cernăuțeanu – n.r.). Suntem atât de buni amici, încât și când nu este de față îmi vine să îl ironizez și îi zic domnul Ovi”, spune Paula Seling, zâmbind.

Alături de cântărețul și compozitorul român, Paula Seling  a câștigat de două ori selecția națională și a participat la Eurovision: în 2010, când a obținut o clasare pe locul al treilea (cea mai bună din istorie, la fel ca Luminița Anghel în 2005), la Oslo, cu piesa „Playing with Fire”, și în 2014, cu melodia „Miracle” (s-a clasat în prima jumătate a topului final, ocupând locul al 12-lea). Așa a descoperit că Eurovision este un concurs complicat, unde, pentru a reuși să atragi atentia, contează foarte mulți factori.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.