La emisiunea „Reţeaua de idoli” de la TVR 2 care se difuzează astăzi de la ora 21 o puteți vedea pe una dintre cele mai iubite artiste: Irina Loghin, supranumită „Regina muzicii populare româneşti” – se arată într-un comunicat al televiziunii publice.

Irina Loghin s-a născut într-o familie numeroasă, cu şase fraţi, şi a învăţat de mică ce înseamnă să munceşti. Puţină lume ştie că îndrăgita interpretă a avut o copilărie dură, părinţii ei confruntându-se cu probleme financiare. Când tatăl Irinei a plecat pe front, solista şi fraţii ei au fost nevoiţi să muncească din greu.

„Mama nu m-a lăudat niciodată, tata simţeam că se bucură. Nu mi-a spus niciodată uite, te-am văzut la tv! Era foarte cochetă, fusese regina balului de la noi din comună cu un costum popular lucrat chiar de ea. Avea o bentiţă din catifea verde pe frunte… Erau foarte dibace femeile care ţeseau şi acum am ţesături. Ne-a învăţat şi pe noi să ţesem ca să avem zestre de măritat”, a povestit Irina Loghin la „Reţeaua de idoli”.

Artista a ajuns la vârstă de 81 de ani şi, în ciuda timpul, se mândreşte cu felul în care arată şi cu genele bune moştenite. În tinereţe, Irina Loghin a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei ale scenei româneşti.

În interviul oferit pentru „Reţeaua de idoli”, Irina Loghin vorbeşte despre ce înseamnă o viaţă în ochii publicului, despre decizii care i-au marcat existenţa.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.