”Suntem tare mândri de colegul nostru, Adrian Morar, care a primit premiul de Asistent Social al perioadei 2020 – 2021 la recenta Gala Națională a CNASR, eveniment anual care răsplătește excelența în asistență socială”, anunță reprezentanții ASSOC.

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) a sărbătorit Ziua Mondială a Asistenței Sociale. În cadrul celei de a opta ediții a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Gala a adus în lumina reflectoarelor asistenții sociali și personalitățile care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, precum și prin munca cu comunitățile și beneficiarii în perioada pandemică 2020-2021.

Pe lista celor care au primit premiul ”Asistent Social al perioadei 2020 – 2021” se numără, din Maramureș, Tudor Adrian Morar. Confirmând ceea ce deja colegii lui de la ASSOC știau: ”Adică faptul că nu e doar un coleg pe care te poți baza, ci și un asistent social devotat și care se implică în beneficiul oamenilor cu care interacționează în cadrul asociației”.

După eveniment, Tudor Adrian Morar a declarat: ”Mi-am dat seama că îmi e mai ușor să rezolv probleme de viață și de moarte ale persoanelor vulnerabile cu care lucrăm decât să țin un discurs. De altfel, fiul cel mare, prezent în sală, m-a atenționat că nu am vorbit la fel de frumos ca și alți colegi. Dar i-am spus că importante sunt rezultatele muncii noastre și pasiunea pentru ce facem”.

Lista completă a premianților, aici.

Sursă informații și foto: ASSOC

CITEȘTE ȘI:
ASSOC, în finala Premiilor Europene pentru Servicii de Asistență Socială

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.