Adrian Hădean a primit premiul pentru ”Cel mai bun chef” în cadrul ediției 2019 a Horeca Awards, un eveniment ajuns la a 12-a ediție consecutivă.

Horeca Awards răsplătesc an de an cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering și delivery din România. De la prima ediție, organizată în 2008, evenimentul și-a câștigat o notorietate solidă în mediul economic pe care îl reprezintă.

Distincțiile acordate se bazează pe opinia clienților despre serviciile pe care le primesc atunci când ies în oraș, când comandă mâncare pentru acasă sau când apelează la o firmă de catering. De asemenea, pentru a obține rezultate cât mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate în calcul și opiniile furnizorilor și ale altor profesioniști activi în Horeca.

Conform www.premiifb.ro, au votat pentru categoriile nominalizate mai bine de 15.000 de profesioniști cu experiență, iar 30.000 de persoane au votat la categoria Votul publicului. La final, cei mai buni într-adevăr au câștigat, iar pe lista învingătorilor figurează Adi Hădean (Meatic), care s-a impus la categoria ”Cel mai bun chef”, în fața lui Joseph Hadad (Joseph by Joseph Hadad, Caju) și Cătălin Petrescu (Nuba | Argentine Steak & Sushi).

Adi Hădean este născut în Arad, dar a crescut în Baia Mare – oraș în care face primele emisiuni TV culinare sub titulatura ”Sare și Piper” (nume pe care îl are și prima sa carte, lansată în 2003). Au urmat emisiuni de profil la televiziuni locale și naționale, precum și articole în presa scrisă. Cariera de om de presă începută în radio, la 17 ani, o abandonează în favoarea pasiunii sale pentru gătit, în acest moment Adi Hădean fiind nu doar unul dintre cei mai talentați chefi din țară, dar și un foarte apreciat blogger culinar. De asemenea, se distinge prin implicarea în diverse proiecte sociale. (G.D.)

Sursă foto: Facebook / Adrian Hadean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.