Asociaţia pentru Valori în Educaţie organizează, miercuri, a cincea ediţie a Galei premiilor pentru directorii anului. Evenimentul se da desfășura online, ca anul trecut, și va putea fi urmărit, de la ora 18, pe platforma MyConnector.

În cadrul galei vor fi premiaţi directorii de școli din România care de-a lungul anului de învățământ 2020-2021 au demonstrat calităţi de leadership, management şi strategie, pe care le-au arătat prin implicarea pentru transformarea educaţiei în comunităţile din care fac parte. Premiile vor fi oferite la patru categorii – Egalitate de șanse, Antreprenoriat, Inovaţie și Directorul Anului 2021.

Cei patru directori premiaţi în cadrul galei vor primi fiecare câte 5.000 de euro, sumă pe care o vor putea folosi pentru a continua implementarea proiectelor demarate în şcoală. Ei vor avea parte şi de un loc asigurat în cadrul Academiei de leadership şi management școlar organizată de Asociaţia pentru Valori în Educaţie, training şi consultanţă pentru ei şi profesorii din echipele lor, în anul şcolar 2021 – 2022, dar şi de vouchere de acces la cataloage digitale în valoare de 2.000 de euro pentru o şcoală, oferite de Adservio.
Participarea la evenimentul online este gratuită şi se poate face în baza înscrierii prealabile, prin completarea unui formular, care poate fi accesat aici. La gală sunt aşteptaţi toţi aceia care îşi doresc să se implice activ în susţinerea dezvoltării educaţiei din România.

Despre Asociaţia pentru Valori în Educaţie

Asociaţia pentru Valori în Educaţie (AVE) este o organizaţie non-profit, al cărei principal obiectiv este acela de a aduce sistemul educaţional din România în top 10 din Europa până în 2035. AVE desfăşoară mai multe programe prin intermediul cărora susţine şcolile din România pentru îmbunătăţirea competenţelor de management şi leadership şcolar, îmbunătăţirea capacităţii de evaluare şi reducere a decalajelor de literaţie, dezvoltare digitală etc. Programele coordonate de AVE sunt Edu Networks, Academia de leadership şi managemant școlar, ALFABETAR.
De asemenea, AVE organizează şi programe punctuale pentru susţinerea cadrelor didactice din România, precum cursuri de formare şi pregătire. Acestea se adresează exclusiv cadrelor didactice.

Sursă informații și foto: Asociaţia pentru Valori în Educaţie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.