Joi, 12 august, începând cu ora 17:00, se va desfășura online și live-streamed festivitatea de premiere Fotogeografica 2021 (evenimentul va putea fi urmărit aici) . Cu acest prilej va fi prezentat şi catalogul video Fotogeografica 2021. Acesta va conţine, pe lângă fotografiile premiate pe cele două secţiuni – patrimoniu cultural și patrimoniu natural din categoriile elevi/studenți și open – şi cele mai reuşite lucrări din galeria foto a concursului (expo online www.fotogeografica.ro 2021).

”La fel cum a făcut de 25 de ani încoace, Fotogeografica a trasat cu limpezime și la actuala ediție coordonatele patrimoniului cultural și natural al României. Debutanți sau consacrați în arta fotografică, deopotrivă, au developat în imagini meșteșugit realizate zestrea unică de spiritualitate românească. Fotogeografica nu este doar un concurs de fotografie, este, mai presus de orice, o lecție despre patriotism și adevăr, despre iubirea de locurile în care am fost binecuvântați să ne naștem” – a arătat Eugen Negrea, președintele Asociației Fotografilor Profesioniști din România.

Fotogeografica este cea mai importantă manifestare la nivel naţional din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineret, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii şi tradiţiilor românești, laureată a Galei Tineretului din Romănia.

Proiectul se derulează sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului, de Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, cu suportul companiei ZITEC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.