Ieri au avut loc primele repetiţii ale reprezentantei României la Eurovision, Roxen, la Rotterdam Ahoy. Roxen și cei cinci dansatori care completează show-ul României au urcat pentru prima dată pe scena Eurovision 2021, pentru a repeta piesa „Amnesia”.

„Am trecut cu bine poate cel mai dificil moment, primul contact cu scena. Sala este impresionantă, totul este la superlativ și nu e loc de greșeală. Sunt fericită pentru că mi-a ieșit totul așa cum îmi doream, așa cum ne-am pregătit de la București, și asta îmi dă încredere de aici înainte. La următoarea repetiție vom corecta ultimele detalii, iar show-ul României va fi memorabil”, promite Roxen.

Conceptul show-ului aduce în față povestea unei fete singure care se luptă cu interiorul ei, cu stările ce-i sunt controlate de mediul exterior. Cu toate că este în permanență înconjurată de temeri, care dețin controlul asupra ei, artista reușește să se elibereze de ele, recâștigă controlul și devine din ce în ce mai puternică și încrezătoare în forțele sale.

„Amnesia” este o melodie despre oameni, iubire și voință și dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese și din textul din încheierea ei: „For every scream that was not heard”. Piesa dă voce stărilor și sentimentelor lui Roxen din ultima perioadă, iar ritmul ei dă curaj și puterea de a merge mai departe, depășind orice obstacol sau frică.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai și va fi difuzat în direct la TVR. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Sursă informații: tvr.ro. Foto credit: tvr.ro / EBU / Thomas Hanses

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.