Șase pompieri rezerviști maramureșeni au primit distincții onorifice cu ocazia Zilei Pompierilor din România (13 septembrie).

La propunerea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MAI, filiala “Pintea Viteazul” Maramureș, generalul maior Dan-Paul Iamandi, șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a aprobat conferirea emblemei de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, pentru col.(r) Traian-Mihai Ardelean și col.(r) Laurențiu-Florentin Iacoș.

De asemenea, prin ordinul col. Ioan-Ioniță Sîrb, inspector șef al ISU Maramureș, plt. adj. șef (r) Ioan Onișa, plt. adj. șef (r) Ioan Pasere, plt. adj. șef (r)  Nicolae-Vasile Sighiartău și plt. adj. șef (r) Radu-Marius Șiman au primit emblema de merit “Rezervist de onoare” clasa a III-a.

Alți 28 de ofițeri în rezervă și retragere au primit diplome de onoare cu ocazia Zilei Pompierilor din România, în semn de respect pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.

Sursă informații și foto: ISU Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.