Maramureșeanca Paula Seling a susținut ieri un concert caritabil în curtea Spitalului ”Marie Curie” din București, în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ”Dăruiește Viață”.

”Bucurie prin muzică”, așa au descris organizatorii de la Asociația ”Dăruiește Viață” concertul ”Crăciunul în fiecare zi” susținut de Paula Seling în curtea Spitalului Clinic de Urgență pentru copii ”Marie Curie” din București.

”Cadoul meu de Crăciun este bucuria pe care le-o pot oferi lor: copiilor de la «Marie Curie», părinților, cadrelor medicale și, de ce nu, unui trecător oarecare”, mărturisește Paula Seling pe contul de socializare.

Asociația ”Dăruiește Viață” a fost fondată de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu în 2012, pentru a reforma din temelii sistemul medical românesc. ”Reformăm sistemul românesc de sănătate, aducând speranță și arătând că se poate. Clădim și reclădim: secții, spitale și speranțe. Conducem: proiecte, legi și bătălii de idei. Adunăm: reputație, experți adevărați, fonduri. Apărăm: drepturi, principii, vieți”, se arată pe site-ul asociației.

Mai multe despre ”Dăruiește Viață” descoperi aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Daruieste Viata

CITEȘTE ȘI:
Paula Seling lansează invitația: ”Hai în Maramu’! Hai la mine acasă!” | video
Paula Seling: ”Stau și mă îmbolnăvesc de neputință”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.