Invitatul Irinei Păcurariu la ediția de mâine a emisiunii „Reţeaua de idoli”, care se va difuza la ora 21, pe TVR 2, este  un actor foarte îndrăgit de public: Andi Vasluianu. În vârstă de 47 de ani, Andi Vasluianu este unul dintre reprezentanţii cei mai apreciaţi ai tinerei generaţii de actori, extrem de expresiv, cu şarm şi umor bine dozat, preferat de aproape toţi regizorii de la noi. Actorul Andi Vasluianu este foarte prolific, jucând, din 1997 până azi, în aproape 50 de filme, iar în teatru a interpretat tot atâtea roluri. Mai mult, are deja un premiu Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar, în filmul „Hârtia era albastră” (2007), şi o nominalizare Gopo pentru cel mai bun actor – se arată într-un comunicat al televiziunii publice.

„M-am făcut actor pentru că iubesc această meserie şi iubesc cum m-a modelat actoria. Cred foarte tare că introspecţia pe care mi-o dă actoria mi se potriveşte mănuşă. N-aş fi putut să simt la fel de mult dacă aş fi ales altceva”, a mărturisit Andi Vasluianu.

Cât despre parcursul său profesional?  „Întâi am intrat la o brutărie turcească, cum era la începutul anilor 90, şi căram făină. Mă duceam pe la 4 dimineaţa ca să descărcăm camionul. Pe atunci eram elev la seral, iar după-amiaza mă duceam la şcoală”, a dezvăluit actorul la ”Rețeaua de idoli”.

Sursă informații și foto: tvr.ro

Citește și: Premii pe covorul de iarbă în ograda cu scriitori din Desești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.