Din faţa microfonului, timbrul grav şi pătrunzător al cunoscutului actor Adrian Păduraru îi va anunţa pe telespectatorii TVR 2 care sunt premierele săptămânii, le va da detalii despre emisiuni şi îi va invita, zilnic, în faţa micului ecran – se arată într-un comunicat al televiziunii publice.

Colaborarea cu Televiziunea Română datează de mai mulţi ani, iar pentru telespectatorii TVR 2, Adrian Păduraru este, alături de fratele său, Cătălin Păduraru, o prezenţă obişnuită în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, în emisiunea „Fraţi de viţă”.

„TVR 2 înseamnă pentru mine multe amintiri, o istorie cu emoţie a colaborărilor mele. În urmă cu mulţi ani am lucrat la Călătorind prin ţară, o emisiune despre
România frumoasă. Ţin minte că zona pe care o parcurgeam, alături de Vasile Arhire, realizator, şi Adrian Vulpe, director de imagine, era Valea Bistriţei. A fost un proiect la care am ţinut foarte mult, de la începuturile emisiunilor de călătorie în România. Am făcut apoi un magazin de duminică, în direct. Ambele proiecte erau realizate la Iaşi şi transmise pe TVR 2. În Bucureşti, am colaborat la un concurs în direct, Vacanţă la Roma, iar mai târziu, alături de fratele meu, Cătălin Păduraru, a urmat Frăţia vinului. Acum prezentăm şi realizăm Fraţi de viţă„, a spus Adrian Păduraru.

Îndrăgit actor de teatru şi film, Adrian Păduraru are experienţă şi în domeniul „voice-over”. A făcut dublaj de filme şi seriale, a colaborat la o carte audio de poveşti, un audiobook „Fraţii Grimm” iar alături de criticul şi istoricul de artă Adrian Buga a realizat „Pictura prin sunet”, un proiect elevat despre care spune că i-a adus multă bucurie.

Sursa: TVR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.