Structurile teritoriale din Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale, reprezentanți ai Serviciului Județean de Ambulanță, ai SMURD și ai Poliției Locale le-au transmis, sâmbătă, un mesaj de solidaritate, unitate, respect și apreciere cadrelor medicale din spitalele județului:

”Suntem permanent alături de voi, cu gândul și sufletul, medici, asistenți, paramedici, infirmieri, oameni deosebiți, dedicați, pasionați și vocaționali. Cuvintele cu privire la calitatea actului medical, a profesionalismului dumneavoastră, sunt în această perioadă insuficiente pentru a descrie o activitate medicală desfășurată pentru alinarea suferințelor și în folosul semenilor.
Sunteți din nou cu dăruire și competență în prima linie și în sprijinul celor care au probleme de sănătate, datorită COVID-19. În aceste zile noțiunea cuvintelor MULȚUMESC și DEOSEBIT trebuie revăzută și reinventată.
Vă asigurăm de RESPECT, de cele mai alese și frumoase gânduri de bine, de admirație pentru dumneavoastră, stimate cadre medicale care ați ales o nobilă și complexă profesie din pasiune și din iubire pentru oameni, din dorința de a le face și de a-i face bine.
Cu onoare, respect și credință!” – arată mesajul.

Lucrătorii din spitale au fost aplaudați în semn de prețuire de polițiști, jandarmi, ambulanțieri.

Sursă informații, video și foto: Facebook / Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.