Câinele polițist Vis a avut tură de noapte. A intrat de serviciu la ora 20.00 cu conductorul său, agent şef adjunct Ţîţoc Alin, şi împreună au început să patruleze pe raza municipiului Baia Mare.

La un moment dat, când au ajuns pe bulevardul Republicii, în zona unei pieţe agroalimentare, Vis s-a oprit lângă un autoturism. Flerul patrupedului a dat şi de această dată roade: în urma „percheziţiei olfactive”, Vis i-a semnalizat conductorului său că în acel autoturism ar putea fi tutun.

În consecinţă, au fost solicitaţi şi au intervenit poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. ”A fost dispusă efectuarea unei percheziţii a autoturismului în urma căreia a fost descoperit un bax de ţigări (10.000 ţigarete) care trebuiau supuse unui regim vamal şi care proveneau din contrabandă. Echipa de cercetare a stabilit că proprietarul vehiculului este o femeie de 64 de ani, domiciliată în Baia Mare”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

”Ţigările au fost ridicate şi indisponibilizate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările în vederea identificării şi tragerii la răspundere a tuturor participanţilor la activitatea infracţională”, se mai arată în comunicat.

Sursă informații și foto: Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Școala siguranței, la Sighet, cu mascota Tedi și câinele polițist Vis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.