Invitatul Irinei Păcurariu în emisiunea „Reţeaua de idoli” de luni, 23 noiembrie, de la ora 21:00, de la TVR 2 este Mihai Bobonete, unul dintre cei mai carismatici actori din România, extrem de apreciat de public, indiferent de rolurile jucate sau de apariţiile din show-urile de stand-up comedy şi de improvizaţie – se arată într-un comunicat de promovare a emisiunii.

Pe lângă carieră, Bobonete are o familie frumoasă şi un hobby, pescuitul, aşa că încearcă să nu stea prea multă vreme departe de luciul apei. Despre cum reuşeşte să le împace pe toate şi care a fost preţul plătit pentru succes, Mihai Bobonete va vorbi în ediţia de luni a emisiunii „Reţeaua de idoli”.

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place şi iau şi bani pentru asta. Lumea nu ştie că filmăm pentru serial 10 luni/an, 10 ore/zi şi că în rest fac spectacole,
pregătesc subiecte, muncesc. Îmi amintesc cum într-o seară venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin faţa mea şi o întreb pe soţie: De când merge Maria?, astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră şi nu se mai întorc niciodată”, povestește Mihai Bobonete.

Deşi numele lui se identifică în ultimii ani cu umorul şi publicul se pregăteşte să zâmbească atunci când îl vede, Bobo, cum îl strigă prietenii, a luat interviul în serios. La „Reţeaua de idoli” a vorbit despre Ilie Balint, mentorul lui din Craiova, şi a refăcut drumul cu trenul care l-a adus la Bucureşti, o poveste care a devenit chiar primul său subiect de stand-up.

„Surprinzător, deşi discuţia noastră a fost, în mare parte, pe barca lui de pescuit, am ajuns să îl invocăm pe Neagu Djuvara sau pe George Enescu, ne-am întors în
copilăria lui de la Giurgeni şi l-am auzit explicând cu patimă ce importantă e educaţia pentru copiii de astăzi, inclusiv pentru ai lui”, a spus realizatoarea Irina Păcurariu.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.