Din 14 septembrie, cunoscuta realizatoare Irina Păcurariu provoacă celebrităţile la un dialog sincer în noul sezon „Reţeaua de idoli”, la TVR 2 – anunță televiziunea publică, printr-un comunicat. Emisiunea „Reţeaua de idoli” se va difuza lunea, de la ora 21:00.

Vor fi invitați unul și unul, precum Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Helmuth Duckadam, Draga Olteanu Matei, Damian Draghici, Irina Margareta Nistor, Nicolae Furdui Iancu, Răzvan Exarhu şi Mircea Bravo.

„Începem sezonul cu una dintre cele mai iubite artiste din România, o doamnă iubită de enorm de multă lume din diverse generaţii. Melodiile ei sunt fredonate la club şi nostalgiile românilor care încearcă să conserve ce a rămas valabil din comunism aduc multă tandreţe atunci când e rostit numele Marinei Voica. Toată această serie îşi propune să fisureze măştile celor care sunt idoli pentru o mulţime de români, aşa că aici, la Reţea, vom găsi la aceste personalităţi despre care credem că nu mai e nimic de spus multe dintre vulnerabilităţile lor ascunse”, spune Irina Păcurariu (foto dreapta).

Marina Voica este o adevărată legendă în România. Despre invitata primei ediţii a emisiunii”Reţeaua de idoli”, Irina Păcurariu spune cu emoţie:

„Are 83 de ani, un VW Beetle galben nou, e delicată, poartă perle şi s-a născut în Ivanovo, aşa-numitul oraş al mireselor, o urbe de jumătate de milion de suflete, majoritatea femei care munceau în fabricile de confecţii, pentru care marele pariu era să nu rămână nemăritate. În familia ei se mergea la facultate, aşa că fratele e medic iar ea, probabil ştiţi, este absolventa unei facultăţi de economie din Moscova. Nimic din ce părea scris să i se întâmple n-a fost să fie până la capăt: a ajuns în România, a devenit cineva, câţiva ani chiar a emigrat în Germania de unde a revenit ca să-şi îngrijească bărbatul care-a adorat-o până la ultima secundă din viaţa lui. Câteva ore am stat în grădina ei ca şi cum ar fi singurul loc din lume în care puteam fi sau unde mi-aş fi dorit să ajung. La Marina Voica, o mare doamnă, cu care am vorbit despre singurătatea de cursă lungă şi izolarea ca alegere definitivă”.

Marina Voica locuiește acum în oraşul Breaza. Cei care nu mai sunt la prima tinerețe poate își mai amintesc că în 1974 Marina Voica figura în paginile faimoasei reviste americane „Billboard”, primind diploma Star of the year – Music week.

O poveste specială cu o artistă specială e de văzut azi, 14 septembrie, la TVR 2, de la ora 21.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.