George Breban de la Știința Explorări Baia Mare a cucerit, alături de Denis Boldiș, medalia de bronz pentru România la Balcaniada de volei pe plajă, categoria U22.

”Sunt mândru că am jucat la această competiție cu unul dintre foștii mei colegi de la LPS Bihorul Oradea și chiar am câștigat medalia de bronz. Am început cu stângul al doilea meci din grupe. Dar pe parcurs ne-am revenit și am ajuns până în finala mică. Serbia a jucat foarte bine în primul set, conducând meciul cu 6 puncte. Dar cu dăruința si motivația noastră am reușit să recuperăm avantajul adversarilor și să câștigam meciul”, a declarat George Breban pentru contul de socializare al Știința Explorări.

Învinși în semifinale de Erion Bajrami / Ermal Maliqi (Kosovo), George și Denis au câștigat cu 2-0 partida pentru locul 3 disputată cu perechea sârbă Andrija Tomić / Lazar Loboda.
Competiția s-a desfășurat în localitatea Shtip (Macedonia de Nord).

George Breban a fost primul transfer pentru sezonul 2023/2024 anunțat de Știința Explorări Baia Mare. Născut în 20 februarie 2003, George evoluează pe postul de trăgător universal. S-a format la LPS Bihorul Oradea. A devenit vicecampion național cu SCM Zalău. Vine în Baia Mare de la CSU Știința București. Echipă pentru care a jucat în ultimele două sezoane.

Sursă informații și foto: Știința Explorări Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Volei – Divizia A1 | Știința Explorări Baia Mare debutează la Dinamo București în sezonul 2023/2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.