Component al Știința Explorări Baia Mare, Laurean Crișan a câștigat locul 2 la Cupa Sportsin la volei pe plajă, făcând echipă cu arădeanul Sergiu Gligor.

În Arad a avut loc Cupa Sportsin la volei pe plajă. O competiție la care jucătorul echipei băimărene Știința Explorări a evoluat cu arădeanul Sergiu Gligor, cei doi câștigând locul 2.

Laurean Crișan și Sergiu Gligor au învins cu 2-0 formațiile formate din David Gandea și Florin Kaburek (Timișoara), respectiv David Pusta și Alin Jugan (Oradea). Calificarea în semifinale a fost asigurată după victoria cu 2-0 repurtată în fața echipei FAN Arad, formată din Emil Lung și Cătălin Lelea, foști multipli campioni naționali. În semifinală, Laurean Crișan și Sergiu Gligor au învins cu 2-1 echipa UVT Timișoara (Sergiu Rodină -Dragoș Unguraș). În finala competiției, FAN Arad și-a luat revanșa și s-a impus cu 2-0.

Peste două săptămâni, Laurean Crișan și Sergiu Gligor vor participa la Cupa României la volei pe plajă, care se va desfășura, de asemenea, la Arad.

Sursă informații și foto: Știința Explorări Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.