În al doilea joc disputat în București în acest final de săptămână, Știința Explorări Baia Mare s-a impus cu 3-0 în fața echipei CSU Brașov.

După ce ieri băimărenii de la Știința Explorări au pierdut cu 0-3 întâlnirea cu Steaua București, azi a venit victoria cu 3-0 repurtată în compania CSU Brașov.

CSU Brașov – Știința Explorări Baia Mare 0-3 (-18, -16, -10)
CSU Brașov: Tîrcavu 4p, Seizu 3p, A. Bălhăceanu 4p, Preda 10p (un blocaj), Nițu 2p (un as), Someșan 4p, Albu (libero). Au mai jucat: Bulmez, R. Rusu 1p (blocaj) și C. Pop. Antrenor: Bogdan Preda.
Știința Explorări: Țuțea 11p (un blocaj, un as), Aldea 9p (3 blocaje), S. Dragomir 6p (un as), Butnaru 9p (un as), Răileanu 3p (un blocaj, un as), Cheagă 16p (un blocaj, 3 ași), Crișan (libero). Au mai jucat: Catrina, M. Talpă 1p, Badea, Săvoiu (libero). Antrenor: Marius Botea.

Este a cincea victorie înregistrată de sportivii lui Marius Botea în această ediție de campionat. Prima victorie din sezon a fost tocmai în compania brașovenilor, în 6 decembrie, scor 3-0. A urmat un alt succes bifat la scorul de 3-0, de data aceasta în compania CS UV Timișoara, în 11 decembrie. Tot cu 3-0 s-au impus băimărenii în 15 ianuarie în compania CSU Știința București, pentru ca în 17 ianuarie să câștige cu 3-1 meciul cu Universitatea Cluj.

Știința Explorări Baia Mare mai are de jucat până la finalul returului cu CS UV Timișoara, Arcada Galați și SCMU Craiova. Partidele se vor desfășura la Galați, în perioada 27-29 martie.

Sursă informații și foto: Știința Explorări Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.