De circa 70 de minute au avut nevoie băimărenii de la Știința Explorări pentru a obține victoria în trei seturi în compania CSU Știința București.

Cu un singur set câștigat a venit CSU Știința București în Sala sporturilor ”Lascăr Pană” pentru meciul cu Știința Explorări Baia Mare din a șasea etapă a Diviziei A1. Cu un singur set rămâne și după jocul din această seară. Pentru Știința Explorări, care ajunge la cota de 9 puncte, aceasta este a treia victorie a sezonului. După 3-0 la Suceava și în Cluj-Napoca. Primul succes pe propriul teren.

Știința Explorări Baia Mare – CSU Știința București 3-0 (23, 16, 16)

Știința Explorări: Taboada 1 punct (1 blocaj), Talpă, Silvășan-Pașca, Crișan – libero, Aldea 9 (3 ași, 3 blocaje), Catrina, Dragomir 1 (1 as), Tarța 14 (1 as, 1 blocaj), Săvoiu – libero, Hepburn 6 (1 as, 1 blocaj), Cheagă 11 (3 blocaje), Badea 7 (1 blocaj). Antrenori: Marius Botea – principal, Sorin Pop – secund.
CSU Știința: Zbengheci 5 (1 as), Mărgineanu, Manda, Radu, Aciobăniței 7, Breban 3, Constantinescu, Kowalewski 6 (2 ași, 1 blocaj), Cozonac – libero, Dediulescu 10 (1 as, 1 blocaj), Năstase 5 (1 as), Cătălin – libero. Antrenor: Răzvan Vasile.

”Mulțumit de rezultat, mai puțin de joc. Până la urmă, însă, sunt trei puncte. Într-un fel anticipam, importante sunt punctele”, a mărturisit antrenorul Marius Botea pentru contul de socializare al clubului băimărean. ”A fost un prim set bun. Diferența s-a făcut prin lipsa de experiență a jucătorilor noștri tineri. Am venit în Baia Mare cu gândul să facem un meci bun, care să ne ajute la moral pentru jocurile viitoare”, a declarat tehnicianul Răzvan Vasile. ”A fost un meci relativ ușor. Trebuia să-l câștigăm. Au fost momente de nesiguranță, dar, totuși, le-am gestionat corect și ne-am impus cu 3-0”, a considerat Cristian Badea de la Știința Explorări.

În etapa viitoare din Divizia A1, băimărenii merg la Dej în 19 octombrie, pentru întâlnirea cu Unirea. (G.D.)

Credit foto: Alin Boțioc

Știre actualizată.

CITEȘTE ȘI:
Volei – Divizia A1 | Un adversar cu un singur set câștigat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.