În al doilea episod din play-off-ul Diviziei A1, Știința Explorări și Dinamo joacă mâine în Sala sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare. Dacă e să fie respectat scenariul din prima parte a campionatului, când fiecare echipă și-a câștigat meciul jucat acasă, atunci mâine se prefigurează un succes pentru gazde…

Știința Explorări și Dinamo se întâlnesc mâine, de la ora 12.00, în Baia Mare în meciul 2 din faza I de play-off, Divizia A1. La București, în prima partidă, victoria a revenit dinamoviștilor cu 3-0 (25-13, 25-21, 25-20).

În sezonul regular, fiecare echipă și-a câștigat confruntarea de pe propriul teren. În tur, în capitală, dinamoviștii s-au impus în circa 70 de minute cu 3-0 (25-14, 25-19, 25-22). Partida din retur, din Baia Mare, a fost una spectaculoasă. A durat peste 100 de minute, sportivii antrenați de Marius Botea și Sorin Pop câștigând cu 3-2 (19-25, 18-25, 25-21, 25-20, 15-9), după ce bucureștenii au condus cu 2-0.

Respectând scenariul, mâine ar urma o victorie pentru Știința Explorări. Dinamoviștii revin, însă, cu alte planuri în Baia Mare. ”Ne-am învățat LECȚIA și mergem mai departe. Este momentul ca experiența și puterea grupului să își spună cuvântul! Vom trata cu seriozitate meciul cu cei de la Baia Mare pentru că dorim să încheiem rapid această etapă a play-off-ului, fără a subestima adversarul!”, este postarea de pe contul echipei bucureștene de volei.

Reamintim. Primul tur din play-off se joacă după sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”. Dacă scorul general va fi egal după primele două confruntări, atunci partida decisivă va avea loc pe terenul echipei mai bine clasate. În 1 aprilie. Învingătoarele se califică în semifinalele din grupa 1-4, iar învinsele merg în semifinalele din grupa 5-8. (G.D.)

Sursă foto: CS Dinamo București

CITEȘTE ȘI:
Volei – Divizia A1 | Știința Explorări, învinsă de Dinamo în primul meci din play-off

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.