Pentru turneul 6, ultimul din sezonul regulat, Știința Explorări merge acasă la campioana CSM Arcada Galați.

De azi și până duminică, la Galați are loc turneul 6 (grupa 3) din Divizia A1. Participă: CSM Arcada Galați, SCMU Craiova, Știința Explorări Baia Mare și CS Universitatea de Vest Timișoara.

Știința Explorări întâlnește în această seară, de la ora 20.00, CS Universitatea de Vest Timișoara. Băimărenii sunt pe locul 8 în clasament, cu 15 puncte. Timișorenii au 7 puncte și sunt pe locul 10. În tur, băimărenii s-au impus cu 3-0.

Mâine, de la ora 17.00, Știința Explorări se va afla față în față cu liderul clasamentului, CSM Arcada Galați. O grupare care a adunat 46 de puncte în acest sezon și care, în tur, a învins Baia Mare cu 3-0.

În ultima zi de turneu, SCMU Craiova este adversarul sportivilor lui Marius Botea. Meciul începe la 15.00. Echipa din Craiova este pe locul 4 în clasament, cu 38 de puncte. Victoria a fost a craiovenilor în tur, cu 3-0.

Programul turneului

Azi, 26 martie: CSM Arcada Galați – SCMU Craiova (ora 17.00); Știința Explorări Baia Mare – CS UV Timișoara (ora 20.00);
Mâine, 27 martie: SCMU Craiova – CS UV Timișoara (ora 14.00); CSM Arcada Galați – Știința Explorări Baia Mare (ora 17.00);
Duminică, 28 martie: CS UV Timișoara – CSM Arcada Galați (ora 12.00); Știința Explorări Baia Mare – SCMU Craiova (ora 15.00).

Meciurile vor putea fi urmărite live pe canalul de Youtube al CSM Galați.

CSU Știința București, echipa cu care Știința Explorări luptă pentru a opta poziție de clasament, poziție care dă dreptul participării în faza următoare în turneul pentru locurile 5-8, are cu un punct mai puțin decât Baia Mare și este o poziție mai jos în clasament. CSU Știința București va evolua în acest final de săptămână la turneul organizat de CS Dinamo București (locul 5), turneu la care mai participă CSU Brașov (locul 11) și CSȘ CNE LAPI Dej SCM Zalău (locul 2).

Sursă foto: Știința Explorări Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.