Știința Explorări Baia Mare va disputa în acest final de săptămână primele ei meciuri din ediția 2020/2021 a Diviziei A1 de volei masculin.
La jocurile din primele două etape de campionat, echipa băimăreană nu s-a putut prezenta din cauza testelor pozitive la noul coronavirus înregistrate la Știința Explorări. În consecință, băimărenii au pierdut la ”masa verde” cu 0-3 partidele cu CSU Știința București și Universitatea Cluj-Napoca, pe care ar fi trebuit să le joace în primele două etape. Nici Unirea Dej nu a putut juca, din cauza noului coronavirus, partidele cu Arcada Galați și SCM Zalău.
”Antrenorul Marius Botea, statisticianul Rolland Balog și jucătorii Robert Țuțea, Dragoș Răileanu, Eduard Catrina, Sorin Dragomir, Andrei Butnaru, Yordan Zhelyazkhov, Laurean Crișan și Adrian Săvoiu au ieșit din izolare ieri, 18 noiembrie. De asemenea, testele pentru ceilalți voleibaliști din lot au înregistrat rezultate negative”, anunță site-ul oficial al echipei băimărene.
Așadar singurele antrenamente înaintea turneului Grupei 4 sunt cele de azi. Turneul la care participă Știința Explorări alături de Dinamo București și Unirea Dej se dispută la Dej. Meciurile aparțin etapelor 3 și 4.
Programul turneului 2 al Grupei 4 (Dej, 20-22 noiembrie)
– CS Unirea Dej – CS Știința Explorări Baia Mare (vineri, 20 noiembrie, ora 18.00);
– Știința Explorări Baia Mare – Dinamo București (sâmbătă, 21 noiembrie, ora 18.00);
– CS Unirea Dej – CS Dinamo București (duminică, 22 noiembrie, ora 16.00).
Sursă informații și foto: Știința Explorări Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.