Pentrul ultimul turneu din 2020, Știința Explorări Baia Mare merge la Craiova, acolo unde va întâlni CS UV Timișoara, CSM Arcada Galați și SCMU Craiova.

Ultimele turnee din Divizia A1 în 2020 sunt programate la finele acestei săptămâni, în Zalău (participante: CSU Știința București, CSU Brașov, CS Dinamo București și CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău), la Dej (CS Unirea Dej, CS U Cluj, CSA Steaua București și CS Unirea Dej) și în Craiova (SCMU Craiova, CSM Arcada Galați, CS UV Timișoara și CS Știința Explorări Baia Mare).

Băimărenii sunt pe locul 9 în clasament, cu 3 puncte. Timișorenii, primii adversari de la Craiova pentru Știința Explorări, au adunat tot atâtea puncte și sunt o poziție mai jos în ierarhia Diviziei A1. CSM Arcada Galați, partenera de joc de sâmbătă a elevilor lui Marius Botea, are 18 puncte și este pe poziția secundă în clasament, la un punct în spatele liderului CSA Steaua București. Ultimul adversar din acest turneu pentru Știința Explorări este SCMU Craiova, o grupare care a adunat 17 puncte și este pe locul 3 în Divizia A1 la această oră.

Programul turneului de la Craiova

Vineri, 11 decembrie
– ora 15.00: SCMU Craiova – CSM Arcada Galați (TVR 3);
– ora 18.30: CS UV Timișoara – CS Știința Explorări Baia Mare;
Sâmbătă, 12 decembrie
– ora 15.00: CSM Arcada Galați – CS Știința Explorări Baia Mare;
– ora 18.30: SCMU Craiova – CS UV Timișoara;
Duminică, 13 decembrie
– ora 15.00: CSM Arcada Galați – CS UV Timișoara;
– ora 18.30: CS Știința Explorări Baia Mare – SCMU Craiova.

Sursă foto: Facebook / Știința Explorări Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.