Robert Țuțea nu va mai juca din sezonul următor pentru Știința Explorări Baia Mare, anunță oficialii echipei.

După ce Dragoș Răileanu, căpitanul echipei Știința Explorări, a anunțat imediat după finalul sezonului 2020/2021 că se retrage din activitatea competițională, un fost căpitan al echipei băimărene, Robert Țuțea, nu va mai evolua nici el din sezonul 2021/2022 pentru Știința Explorări.

Născut în 9 iunie 1983 în Câmpulung Muscel, Robert Țuțea a venit în Baia Mare pe când era încă junior. ”De atunci, cu excepția a trei sezoane în care a evoluat pentru Unirea Dej, Phoenix Șimleu Silvaniei și VCM Piatra Neamț, a jucat doar pentru Știința Explorări, de unde a ajuns și la echipa națională. Robert Țuțea a fost și căpitan de echipă, contribuind la toate succesele clubului nostru în perioada în care a purtat tricoul Științei Explorări. Robert, îți mulțumim pentru tot ceea ce ai făcut pentru Știința Explorări și îți urăm succes pe viitor!”, este mesajul postat de reprezentanții echipei băimărene.

Nu sunt singurele vești venite dinspre gruparea antrenată de Marius Botea. Tot la capitolul despărțiri figurează și Andrei Butnaru, care – după patru sezoane petrecute la Știința Explorări – nu a dorit să-și mai prelungească contractul. Alți doi jucători, în schimb, au optat pentru a-și prelungi contractele cu Baia Mare. Este vorba despre Veniamin Aldea și Laurean Andrei Crișan, ambii semnând cu Știința Explorări pentru următoarele două sezoane. Aldea joacă pentru Baia Mare din 2019, Crișan din 2018.

Sursă informații și foto: Știința Explorări Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.